blog

De (stoof)pot op met kanker! Stoofvlees - Goulash - Vol-au-vent in Kruibeke... Mmmmmm

Team SuperWout Kruibeke komt weer in actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. 

Op 14 oktober vindt u Team SuperWout Kruibeke bij de kiesbureaus van Bazel, Rupelmonde en Kruibeke waar u goulash, vol-au-vent of stoofvlees kan bestellen voor 10 euro per kg.

U kiest zelf wanneer dit lekkers bij u thuis geleverd wordt: op zaterdag 20 oktober of zaterdag 27 oktober, telkens in de voormiddag.

Dat belooft alweer smullen te worden!!

Tags: 

En er is opnieuw spaghettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Ook dit jaar serveren we opnieuw authentieke Belgische spaghetti bolognaise. Met of zonder vlees, veel of weinig? Je kan kiezen, maar naar goede gewoonte zitten er nog steeds worteltjes bij. Schrijf je, samen met familie of vrienden, snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Wanneer? Zondag 22 april, keuken open van 11u - 19u30

Wa kostda? Volwassenen 15 euro, kinderen 10 euro. (We kunnen geen kinderstoeltjes voorzien)

Waar is da? In TRIX Café, Noordersingel 28-30, 2140 Antwerpen

Inschrijven? Klik gauw op deze link. Afrekenen gebeurt cash op de dag zelf.

1000 maal dank en tot dan! Samen spaghetti eten tegen kanker!

Tags: 

Hola pola, wat een heerlijke ontbijtactie!

Vandaag, zondag 18/2, werden er maar liefst 228 (!) ontbijtmanden en 200 (!!) kinderporties in Herent en ruimere omstreken opgesmikkeld. En dat het lekker was!! Hopelijk heeft iedereen genoten van deze overheerlijke actie!

Dikke dikke dankjewel aan iedereen die mee-at, meehielp (ontbijtmakers, sponsors, chauffeurs& co-piloten, ...) en nog een dikkere dankjewel aan Karolien&Pieter, Dagni, Greet en Han voor de hele (en perfecte!) organisatie. Wat een TOP-team!  

   

Tags: 

Wauwww! Wat een ontbijtactie! Dat wordt smullen op zondag 18/2

Er hangt wel degelijk liefde in de lucht dit weekend!

Gisteren werden de bestellingen afgesloten voor het Valentijnsontbijt en er zullen maar liefst 228 ontbijtmanden en 199 kinderporties gemaakt en gebracht worden op zondag 18/2, allrighty!

Dankjewel alvast voor de hartverwarende actie Karolien, Greet, Dagni en Han! En ook aan alle ontbijters, dankjewel en laat het jullie smaken zondag!!

Tags: 

Ontbijtactie - bestel je Valentijnsontbijt voor Team SuperWout!

Bestel hier uw overheerlijke ontbijtmand(en), ten voordele van Team SuperWout!
Op zondag 18 februari tussen 8u en 10u kan je je ontbijt ophalen in Herent of aan huis laten leveren (als je in de ruime omgeving van Leuven woont).
Vul één formulier in per leveradres. Bestellen kan tot 10 februari.

Dus wees er snel bij en laat je maar eens goed verwennen.

 

Dankjewel alvast Greet, Dagni, Han en Karolien voor deze heerlijke actie!

Tags: 

de 30.000€ startgeld is... binnen! Dit weekend trappen we weer volop tegen kanker!

 

Ook onze voorlopige financiële balans staat op punt! We hebben ons 30.000€ startgeld gestort aan Kom op tegen Kanker!  Hoppa !!!

 

Een meer gedetailleerde afrekening volgt later met ons jaarrapport; en zal eveneens op onze website raadpleegbaar zijn.

 

 

 

 

Actie Inkomsten 2017
Paaseitjes € 8.000
SuperQuiz € 3.300
WALT Dry Gin € 12.000
Spaghetti € 3.100
Cupcakes € 1.600
Allerhande Acties € 300
Giften € 2.600
Verwacht – netto € 30.900

 

 Alvast SUPER DANKJEWEL aan iedereen die daartoe heeft bijgedragen. Jullie hulp, steun, enthousiasme, inzet, bijdragen,… zijn ONGELOOFLIJK!

Donderdag is het zover! Dan trappen we weer volop tegen kanker!!

Donderdag is het zover! Dan trappen we met 6 SuperWout-Teams opnieuw tegen kanker. En dit onder een stralend zonnetje – dankjewel Frank Deboosere!

Wie wanneer rijdt, vind je op onderstaande (aangepaste) schema. KOTK werkt opnieuw met een lussensysteem, waarbij 4 pelotons het parcours in wijzerzin (WZ) rijden (richting A - 24/groen, 27/oranje+bruin, 30/rood) en 3 pelotons het parcours in tegenwijzerzin (TWZ) rijden (2richting B - 4/blauw, 27/geel, 30/paars). Op het schema zie je wie wanneer aan 'de bak gaat', inclusief de kleur van het peloton.

Op www.1000km.be/parcours vind je alle gedetailleerde tijdstabellen op straatniveau en kan je ook  de gpx-files voor allerlei soorten gps’en downloaden. Je zult de pelotons ook dit jaar opnieuw live - on track kunnen volgen (en hen tijdig aanmoedigen!). Gewoon doorklikken op de site van de 1000km op de dag-etappe en juiste richting…

Hopelijk tot ergens onderweg, of bij start/aankomst!

En de rittenverdeling is gekend! Kijk snel wie wanneer fietst...

 

En hier is ie dan... de uiteindelijke rittenverdeling

 

 

Het is een beetje een kleurboek geworden… Elk peloton krijgt immers een eigen kleur, rekening houdend met de gemiddelde snelheid en de richting.

KOTK werkt opnieuw met het lussensysteem, waarbij vier pelotons het parcours in wijzerzin (WZ) rijden (richting A - 24/groen, 27/oranje+bruin, 30/rood) en drie pelotons het parcours in tegenwijzerzin (TWZ) rijden (richting B - 24/blauw, 27/geel, 30/paars).

Op het schema zie je wie wanneer aan de bak ‘moet’ (‘mag’! J).

Vanaf 16 mei vind je op http://www.1000km.be/parcours het parcours tot op straatniveau, met ook tijdstabellen, gpx-files ... kortom, alle info tot in het kleinste detail.

Nu die benen nog!!!!!

Wat een TOP-quizavond!!

Wat was het een gezellige, breinbrekende, fijne en warme quiz-avond! Boeiende vragen, lekkere gin, originele antwoorden, tal van duvels, ... en heeeeeel veel fijne mensen!

DIKKE DANKJEWEL aan alle opdieners, tappers, de presentatoren, quiz-opstellers en -verbeteraars, vragenbedelers, afwassers, ... en uiteraard alle enhousiaste deelnemers. Hopelijk heeft iedereen er evenveel van genoten als wij!

     

Heerlijke cupcake-verkoop bij Bram op school (De Kraal Centrum)

En ook de cupcake-verkoop bij Bram op school (De Kraal Centrum) was wederom een mooi succes. Deze bracht maar liefst 871,20€ op! Er waren maar liefst meer dan 1000 cakejes dankzij de vele vrijwillige bakkers en baksters. Ook de dag nadien konden alle kleuters nog welverdiend en lekker smullen van een cakeje als vieruurtje!

Mooi, origineel én lekker!

     

Wie fietst wanneer met de 1000km? Ontdek het hier!

Onderstaand schema geeft weer wie wanneer fietst, aan welke snelheid en welk parcours.

Het volledige parcours is terug te vinden op www.1000km.be/parcours. Ook net voor de 1000km van start gaat, zal er een meer gedetailleerde tijdstabel op de website ter beschikking staan, met de verwachte doorkomsttijden per straat. Ook de gpx-files en life-tracker zullen half mei op de site van kom op tegen kanker geplaatst worden.

nu is het echt bijna Pasen... volop tijd dus voor lekkere paaseitjes!

Zondag 16 april is het Pasen... en geen Pasen zonder paaseitjes van Team SuperWout!

Heb je nog geen paaseitjes in huis of wil je nog graag een extra zakje t.v.v. Team SuperWout? Bestel ze nog snel via deze link!

Wakostda? 5€ per zakje (van 15 eitjes, 125g); bestellen per doos van 20 zakjes kan ook!

wat een heerlijk weekend was het, met een mooie cupcake-verkoop op vrijdag een een zeer geslaagde spaghetti op zondag!

Op vrijdag bracht de cupcakeverkoop voor Team SuperWout in de Kraal, Schaffelkant maar liefst 721€ op! Groot applaus en een dikke dankjewel aan alle bakkers en kopers (en smullers!)!

   

En zondag was het zalig smullen van een portie heerlijke spaghetti in 't Trix in Antwerpen. Een stralend zonnetje, veel fijne mensen en lekker eten, dat waren de ingrediënten voor een super geslaagde editie. Onze dank is groot voor alle chef-koks, wortelen-snijders, afwassers, tappers, ... en alle grote en kleine spaghetti(vr)eters!

En er is opnieuw spaghettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kom op 2 april opnieuw genieten van heerlijke spaghetti ten voordele van Team SuperWout.

Ter gelegenheid zal de Ronde van Vlaanderen op hetzelfde moment doorgaan ;-). Je hoeft niets van dit gebeuren te missen en kan alles volgen op een groot scherm. Geen excuus dus om in je luie zetel te blijven hangen.

Er zijn 4 tijdstippen wanneer je aan tafel kan schuiven:

  • 11u – 13u

  • 13u30 – 15u30

  • 16u – 18u

  • 18u30 – 20u30

Hoe inschrijven? Via volgende link. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail.

Waar?TRIX café, Noordersingel 28-30, 2140 Antwerpen

Wa kostda? Volwassenen 15 euro, kinderen 10 euro. (We kunnen geen kinderstoeltjes voorzien.)

Er zijn al 25 ploegen ingeschreven voor de SuperQuiz... wees er dus snel bij.

Zin in een SuperGweldigeMegaFantastische quiz op zaterdag 29 april? Wees er snel bij want vol=vol! Inschrijven voor de SuperQuiz kan via dit formulier.

 

En nog geen oplossing voor de kleintjes? Geen nood, het Toverhuis zorgt ook dit jaar opnieuw voor professionele en supergezellige kinderopvang. Inschrijven hiervoor kan ja via dit formulier.

Wauwwww!!! Er werden maar liefst 982 flessen WALT-gin verkocht

Dat verdient een dikke dikke proficiat (en een massale deelname aan Tournée Minérale Smile)

Om het niet al te erg de spuigaten te laten uitlopen met ons alcoholverbruik, kan er geen WALT-gin meer besteld worden. De limited edition is immers limited! ER zullen nog wel enkele verkoopmomenten volgen (o.a. op d eSuperQuiz). Van zodra meer nieuws, volgt dit uiteraard.

De inschrijvingen voor de SuperQuiz zijn... geopend!

Zaterdag 29 april is het weer zover, dan gaan we weer SuperQuiz'en.

Vanaf vandaag kan je je ploegje (max. 5 personen) inschrijven. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. En dit wil je uiteraard niet missen!

Inschrijven voor de SuperQuiz kan via dit formulier.

 

En ook dit jaar zorgt het Toverhuis tijdens de quiz een supergezellige en professionele kinderopvang. Wil je graag gebruik maken van deze SuperBabaysit (van zaterdagavond tot zondagvoormiddag), schrijf je kind(eren) dan in via dit formulier.

Pages