De 1000km gaat virtueel! En Team SuperWout doet virtueel mee!

 

De 1000 km gaat virtueel! Van 18 tot en met 24 mei kun je de 1000 km immers afleggen via het online platform Keep Moving. Iedereen kan deelnemen. Dat kan alleen of 'samen solo', in een virtueel team van max. 8 fietsers. Het aantal kilometers dat elk teamlid aflegt, wordt op het platform automatisch samengeteld. Ook nu staat het groepsgevoel dus centraal. Wil je meer lezen of je meteen inschrijven? Klik dan meteen door op deze link!

En ook Team SuperWout doet mee. Schrijf je dus zeker in! Als Team-naam neem je best zeker "TeamSuperWout-met een nummer erachter", want we doen mee met hopelijk héél veel teams (en een team mag max. 8 teamleden bevatten). Smeer die fietsbenen dus maar in!

Wij hebben alvast onze virtuele supporters opgetrommeld, met in acht nemen van de Corona-maatregelen natuurlijk! Zie het resultaat via deze link. Echt de moeite waard :)!

En voor de facebook-vrienden, ook Team SuperWout in het filmpje van Kotk via deze link.

Nore wacht jullie virtueel al op...

 

Moedig dus gerust ook vrienden, familie, collega's ... aan om deel te nemen aan deze uitdaging. Zij kunnen allemaal meerijden, ook als ze niet waren ingeschreven om dit jaar mee te fietsen met de 1000 km.

Hoe kun je deelnemen? 

 ·        Registreer je op keepmoving.eu

·        Koppel daarna je sportapp (Start 2 Run, Strava, Pacer, Google Fit of Apple Health) of wearable (Garmin of Fitbit). 

·        Selecteer de 1000 km voor Kom op tegen Kanker op platform.keepmoving.eu/nl/challenges en klik op ‘Ik doe mee’. 

·        Maak een nieuw team aan of gebruik de teamcode van Keep Moving om aan te sluiten bij een bestaand team. De deelnemer die een nieuw team aanmaakt, wordt automatisch de teamkapitein. Hij ontvangt de teamcode van Keep Moving en kan daarmee andere fietsers uitnodigen om zich bij zijn team aan te sluiten. 

·        De kilometers die je trapt van 18 tot en met 24 mei worden dan automatisch gekoppeld aan de virtuele editie van de 1000 km.