Dikke dankjewel aan alle paashazen en paaseitjessmullers!

Pasen ligt in tussentijd achter ons, ook onze paaseitjes-actie werd beëindigd! Er werden meer dan 40 dozen (ofwel meer dan 800 (!) zakjes of 13.000 (!) eitjes opgesmuld. En dat volop in Coronatijden, amai, niet evident! En uiteraard met respect voor alle Corona-richtlijnen! 

Dikke dankjewel aan éénieder in zijn/haar kot, om van onze paaseitjes-actie toch nog een geslaagde actie te maken. Niet evident, nu er niet verdeeld kan worden in de school, op het werk, op familiefeest, in de sportclub, bij de vereniging, ... Enkele zullen zelfs nog smullen van paaseitjes na de lock down. Dikke merci voor al de flexibiliteit en ongelooflijk engagement!

Door de corona-beperkingen zijn er toch  ook wel wat minder paaseitjes verkocht dan de voorbije jaren, maar we hebben met veel plezier ook de "Foodsavers" in Mechelen (zij brengen maaltijden rond aan minder-bedeelden) en de zorgverleners-helden in Gasthuisberg een beetje kunnen verwennen met enkele paasteitjes. Want samen komen we er wel door, met veel respect, vetrouwen en solidariteit. Allemaal samen!