plantjesweekend september - oproep vrijwilligers regio Leuven

Het hemelvaartweekend ligt alweer een tijdje achter de rug, de vakantie is voor velen (bijna) begonnen en september lijkt nog veraf. Maar toch willen we al even jullie aandacht voor het plantjesweekend in september van Kom op tegen Kanker.

Tijdens het derde weekend van september zullen al voor de 25ste keer duizenden azalea’s hun weg vinden naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Actiecomité Leuven doet voor de 3de keer mee. Ze zoeken dit jaar nog enkele enthousiaste vrijwilligers die tussen woensdag 11 en zaterdag 14 september enkele uren tijd hebben om mee de schouders onder de verkoop in Leuven te zetten. En wij willen als Team SuperWout deze oproep naar vrijwilligers in de omgeving van Leuven uiteraard mee verspreiden ;).

In 2018 kregen 332.510 plantjes in Vlaanderen een nieuwe eigenaar. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker en hun naasten.

In Leuven proberen ze dit jaar om 4.000 plantjes aan de man/vrouw te brengen. Een hele uitdaging! Ze zoeken daarom ‘topverkopers’, misschien jij dus J, om een verkoop in volgende winkels op te starten:

Delhaize Heverlee, Delhaize Kessel-Lo, Colruyt Tiensesteenweg, Colruyt Groenveldstraat en Carrefour Sportkot.

 

Zou jij een handje willen toesteken? Of ken je iemand die dit graag zou willen doen? Geef dan volgende gegevens door (per mail naar info@teamsuperwout.be):

- Naam en voornaam

- Adres

- GSM-nummer

- E-mail

Wanneer je kan helpen: 

- woensdag 11/09, van 16u-20u

- donderdag 12/09, van 16u-20u

- vrijdag 13/09, van 8u-12u of 12u-16u of 16u-20u

- zaterdag 14/09, van 8u-12u of 12u-16u of 16u-20u

 

Actiecomité Leuven neemt dan spoedig contact met je op voor het maken van verdere afspraken.

 

Voor de vakantiegangers onder jullie, geniet ervan!