Fietsteam 1000km - editie 2016

 

Dit jaar fietsen we mee met 8 (!) teams. Dat betekent dus ook heel wat renners. We stellen ze graag even aan u voor!

 

Jimmy        Geert       Jan en Lotte    Jeroen           Geert W.       Fieke en Veerle        Wouter             Benny        An VdB        

Stijn            Gerry       Wouter N.        Kristof           Veerle B.       Evert                        Jeroen VdP      Dries          Carolien

Frank          Bert         Mario                Johannes      Sander          Niels                         Annelies          Roos          Kenneth Ce.

Maarten      Iris           Dirk                   An G.             An-Sofie       Leentje en Jurgen   Jo                     Peter          Leen VdZ

Leen           Bart DR   Greet                 Kenneth Co.  

 

Wie wanneer fietst in 2016, vind je hier.  

 

Jimmy

Als papa van Wout ervaar ik dit prachtige initiatief van de meter en peter als pure therapie. Voluit gaan zit in mijn bloed.  Ik ben dan ook supergemotiveerd om een reëel verschil te maken voor iedereen die nog volop tegen kanker aan het vechten is en hen een hart onder de riem te steken!

 JimmyLoodts

 

Geert

voor Wout. mijn grote ster.

 

 

 

Jan en Lotte

“Het leven is kort”, zeggen zelfs degenen die de kans hadden ervan te genieten. Voor Wout was het leven nog niet eens begonnen. Wat ‘kort’ heet… Omdat we zelf een zoontje van net een jaar hebben, ging Wouts gevecht tegen kanker recht naar het hart. Het was een epische strijd, hoopgevend en inspirerend, ongeacht de droevige uitkomst. Om Superwout te eren, zullen we stampen tot ver voorbij onze fysieke mogelijkheden.

 Jan en Lotte

 

Jeroen

Met deze actie draag ik mijn steentje bij in het onderzoek naar kanker. Dit alles in de hoop dat er nooit iemand nog moet meemaken wat mijn geliefde neefje Wout en zijn gezinsleden het voorbije jaar doorstaan hebben.

 JEROEN + WOUT

 

Geert W.

Wout heeft enorm gestreden, is dapper doorgegaan ook al mocht het spijtig genoeg niet baten. Maar hij heeft ook familie en vrienden leren samenwerken, hulp bieden en elkaar door moeilijke momenten helpen. Dat verdient respect, is hartverwarmend in koude dagen. Daarom zeg ik dat dit “Een kleine moeite, voor een groot kereltje” is.

 

Fieke en Veerle

Enkele jaren geleden speelden we volleybal met de supermama van Wout. ‘VGL 4 ever’ zeiden we toen. In dit fietsteam zijn we terug ploegmaats en gaan we samen trappen tegen kanker.

Want elke kilometer die we met team Superwout afleggen, is een kilometer verder in de strijd tegen kanker.

 Fieke en Veerle

 

Wouter

Mijn conditie ligt nog op het vriespunt, maar mijn hart gloeit voor Wout en de strijd tegen kanker. Dat vuur is mijn motivatie om hier volop voor te gaan en zal ook mijn spieren voor de volle 125 kilometer kokend heet houden.

 Wouter

 

Benny

Leven moet leuk zijn, en alles wat dat verhinderd zal opgelost worden.
Ooit zal kanker voorkomen en/of genezen worden: daar gaan we nu voor.
Alle beetjes helpen: tot kanker weg is gebeten.
Wout: nonkel Benny gaat een streep van 125km zetten!

 BennyLoodts

 

An VdB

“Omdat het gewoon niet gaat om enkel toe te kijken… Voor zoveel mensen, maar in’t bijzonder voor SuperWout, trap ik mee.”

 anvdb

 

Stijn

Ik fiets mee voor twee moedige ouders en voor Bram. Voor Tim. Voor iedereen. Om de hoop groter te maken en de weg lichter.
Met liefde.

 stijn

 

Gerry

Als mens en papa heeft Woutje’s moedige strijd ook mij erg geraakt.   Als wielertoerist ga ik maar al te graag deze uitdaging aan, om op een positieve manier een steentje bij te dragen aan deze superknappe organisatie voor een doel dat niemand koud kan laten!  Voor SuperWout en zijn team!

 gerry

 

Wouter N.

Kanker is een verschrikkelijke ziekte en als ze een kind treft grijpt het je echt naar de keel. Je wil helpen maar staat machteloos. Met deze 1000km heb ik het gevoel dat ik echt iets kan bijdragen om kanker de wereld uit te helpen. Een kleine inspanning in vergelijking met de strijd die Wout geleverd heeft .
 IMGP1482

 

Kristof

Aangezien ik mij dagelijks verplaats met de fiets is een fiets voor mij een transportmiddel, geen hobby. Maar dit kon ik niet laten schieten. Wout’s verhaal laat niemand onberoerd. De energie en de gedrevenheid van team superwout werkt super aanstekelijk! Nu nog de juiste epo vinden. Hoe doen ze dat ook al weer bij duiven?

 kristof

 

Veerle B.

Kei graag doe ik mee, als collega van Jimmy, omdat ik zulke initiatieven formidabel vind, omdat kanker ons allemaal kan overkomen, omdat ik het zo mooi vind hoe de gedachte aan SuperWout zo veel positieve energie en actie kan opwekken en we hem hierdoor een beetje in onszelf kunnen laten verder leven, en natuurlijk ook omdat Vlaanderen een prachtige regio is om door te fietsen en het zo plezant is om dat met zo vele anderen samen te doen!

 Veerle

 

Evert

 

Jeroen VdP – oftwel Perre

Een sportieve uitdaging met of zonder fiets ga ik altijd graag aan… En voor team SuperWout steek ik dus met plezier een paar tandjes bij ;)

 

Dries

‘jezelf smijten’ wat een bangelijke uitdrukking toch. En ik kijk er al naar uit om mezelf 125 km lang te smijten. Niet alleen voor Wout en zijn familie en vrienden.
Maar voor iedereen die op dit moment zijn/haar strijd aan het leveren is.
 
 Dries

 

Carolien

Ik vind het hartverwarmend te zien, te voelen tot wat de superkrachten van Wout in staat zijn. Mensen samen brengen, voor één doel gaan, grenzen verleggen. Super om een steentje te kunnen/mogen bijdragen!

 

 

Frank

Iedereen kent de ziekte kanker, maar het besef van machteloosheid tegen deze ziekte dringt pas echt tot mensen door als het in hun naaste omgeving toeslaat. In Januari 2015 kreeg mijn vader te horen dat hij longkanker had, 4 maanden later kreeg mijn moeder dezelfde diagnose. We hebben samen nog een hele mooie en intense tijd beleefd; helaas hebben we na de zomer afscheid moeten nemen. De machteloosheid die ik afgelopen jaar heb ervaren wil ik graag omzetten in steun aan Team Superwout om veel geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker.

 

    

Bert

Team SuperWout gaat viraal. Nadat Wouter, die met de conditie in de diepvriezer, vorig jaar mee deed,  zette hij zijn nabije omgeving aan het fietsen.  Op Wouter’s vrijgezellenweekend, fietsten we een eerste keer samen met de heren van Team SuperWout en geraakte ik geboeid door hun enthousiasme. Op het trouwfeest smeden we wilde plannen om ook een actie op poten te zetten.

De actie is er, de conditie volgt, de zijlijn ligt achter ons. Voor Wout en alle andere vrienden die strijden of gestreden hebben!

  

Mario

 

Johannes

Team SuperWout is voor mij iets nieuws en het is super om er deel van te mogen uitmaken. Hoe iets ondenkbaar verdrietigs wordt omgezet in zoveel positieve energie met zoveel fantastische initiatieven... Dat werkt gewoon aanstekelijk! Mijn benen zullen enthousiast meetrappen!

 

Sander

 

Niels

 

Annelies

Als ex-volleybalspeelster (net zoals de mama van Wout), zus van de peter van SuperWout, en met een eigen peter die momenteel een gevecht tegen kanker voert, fiets ik graag mee om iedereen die met kanker geconfronteerd wordt een hart onder de riem te steken (en ook wel een klein beetje omdat mijn broer me achter mijn rug om heeft ingeschreven).

 

Roos

voor Wout, de ster van dit verhaal, 

voor zijn warme gezin en entourage, 

voor wie op dit eigenste ogenblik strijd voert, 

voor mijn hart dat spreekt…

 

Kenneth Celie

Door deel te nemen aan deze 1000km voor KotK wil ik mijn steentje bijdragen aan het onderzoek tegen kanker. Een paar uur afzien op de fiets betekent natuurlijk niets vergeleken met de lijdensweg die de dapper vechtende kankerpatiënten elke dag voeren, maar op deze wijze kan ik het kankeronderzoek en alle goede doelen en initiatieven misschien toch mee een beetje onder de aandacht brengen.

 

Maarten

 

Iris

Waarom wil ik deel uitmaken van jullie team? Ik ben zelf iemand die heel positief in het leven staat en heb enorm veel bewondering voor mensen die ondanks zware tegenslagen ook nog steeds positief in het leven staan, jullie dus! Voor mij was de tijd rijp om mij ook eens voor een goed doel in te zetten en via via heb ik het concept Team SuperWout leren kennen. Al die lachende gezichten en dat met zo een achtergrond… Wauw! 

Toeval wil dat ik graag fiets EN chocolade eet, en laat dat nu al 2 keer deel uitmaken van Team SuperWout! Do I need to say more?

 

Dirk

Voor SuperWout, voor  Jim, An en Bram, voor mijn papa, voor de vele mensen die té vaak getroffen worden door deze kankerziekte. Speciaal zelfs een koersfiets (zonder motortje) gekocht voor deze superuitdaging. Mechanische doping is dus niet nodig, friendship & dedication volstaat!

 

An G.

Aangegrepen door het verhaal van de kleine Wout en omdat ik zelf mijn mama verloren heb aan kanker, heb ik beslist om de sportieve uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan een etappe van de 1000 km van Kom op tegen kanker.

 Door mijn deelname wil ik zowel An en Jimmy als degenen die in onze omgeving tegen kanker vechten een hart onder de riem steken.

 

Leentje en Jurgen

Mooi initiatief waar we graag aan bijtrappen. Met onze deelname willen we allen die met kanker te maken hebben (of gehad) een hart onder de riem steken.

 

An-Sofie

 

Jo

Ik zet graag mijn benen in omdat er nog zoveel onderzoek nodig is naar deze verschrikkelijke ziekte

 

Leen VdZ

 

Peter

De combinatie tussen het goede doel en de sportieve uitdaging, maakte dat ik niet lang moest nadenken om me aan te sluiten bij Team Superwout!

 

Leen

Een heel klein steentje bijdragen voor de velen die momenteel strijden en nog zullen volgen te strijden tegen kanker, moet het meer zijn? Toch is het meer, veel meer! Wouts veerkracht en doorzettingsvermogen inspireren me om me volledig te smijten voor team SuperWout.

 

 

Bart DR

Als collega van Jimmy heb ik het zware avontuur van Wout op een afstand gevolgd.  Maanden tussen hoop en vrees, maar steeds met een positieve ingesteldheid en vastberadenheid om er het beste van te maken.  Die ongelooflijke moed en kracht van Jimmy en An wisten me steeds te raken.

Mijn familie is ook al enkele malen geconfronteerd met kanker.  Op een dag vinden ze een oplossing voor deze vreselijke ziekte, via “Kom op tegen kanker” kunnen we hopelijk een klein steentje bijdragen!

 

Greet

Ik ben Greet. Ik leerde An kennen op de trein van Herent naar Leuven, intussen zes jaar geleden. Volle vier minuten duurt die rit! We raakten aan de praat en praten nog steeds voort. Van treincompagnons werden we fietscompagnons, ook van Herent naar Leuven. Een leuk begin van de werkdag! Onze werkritmes veranderden en samen fietsen ging niet meer. Maar daarvoor kwam samen naaien in de plaats, en koffiekletsen. En ook samen zwanger zijn. Onze Céleste werd twee weken voor Wout geboren. We hebben al een hele weg samen afgelegd. En in het Hemelvaartweekend spring ik graag op de fiets. Nu ja 'graag', met overtuiging is misschien beter. Want Herent Leuven is nu niet bepaald te vergelijken met pakweg Eeklo-Mechelen. Voor Wout, voor An en Jimmy, en voor nog andere mensen. Hop met die benen!

Kenneth Cools

Sinds vorig jaar heb ik de fietsmicrobe te pakken dankzij Wouter, hij moest toen namelijk trainen voor de deelname aan de 1000km van KOTK met Team SuperWout.

Als groentjes in het wielrennen, durfden we ons niet mengen met onze meer ervaren Antwerpse kameraden waardoor we onszelf hadden omgedoopt tot de B-ploeg. Door een vrijgezellen en een trouw is de B-ploeg verbroederd met de mannen van Leuven: Jimmy, Geert, Jan en Stijn. Een directe klik.

Ik ben super enthousiast om dit jaar te fietsen met de W-ploeg. De W is een coolere letter dan de letter B. De conditie is er (nog) niet echt maar voor Wout en iedereen die tegen kanker heeft gevochten of nog steeds vecht, wil ik zeker een efforke doen!