Fietsteam 1000km - editie 2015

Het fietsteam van de editie 2015 zag er zo uit:

 

Jimmy          An          Guy          Jan en Lotte       Jeroen          Geert W.          Fieke en Veerle     Wouter             Benny          

 

An VdB        Stijn        Gerry       Wouter N.           Kristof          Veerle B.          Evert                      Jeroen VdP      Dries

 

Leen             Geert

 

 

Jimmy

Als papa van Wout ervaar ik dit prachtige initiatief van de meter en peter als pure therapie. Voluit gaan zit in mijn bloed.  Ik ben dan ook supergemotiveerd om een reëel verschil te maken voor iedereen die nog volop tegen kanker aan het vechten is en hen een hart onder de riem te steken!

 JimmyLoodts

 

An

Ik was niet bepaald op zoek naar een uitdaging, en ja 125 km op een fiets zitten (en trappen!) vind ik best een GROTE uitdaging. Geen idee hoe en of ik het ga klaarspelen… Maar hey, ik ben de mama van Wout, hij moet die superkracht toch ergens vandaan gehaald hebben?!

 An hallo

 

Guy

Guy Spaepen, 36 jaar, getrouwd, papa van drie levendige zonen, gedreven leerkracht Frans en aardrijkskunde, fietsfanaat die meestal zonder auto door het leven gaat. Kent de papa van Wout al sinds de tijd toen de dieren nog spraken, was en is bij momenten nog steeds zwaar aangedaan door de agressiviteit van de neuroblastoom waartegen zelfs Superwout het niet kon halen. Doet mee omdat hij een klein deeltje van de strijd die Wout gevoerd heeft wil aanvoelen en zelf wil strijden én zijn grenzen wil verleggen.

 turnhout-2012-08-05-214-guy

 

Jan en Lotte

“Het leven is kort”, zeggen zelfs degenen die de kans hadden ervan te genieten. Voor Wout was het leven nog niet eens begonnen. Wat ‘kort’ heet… Omdat we zelf een zoontje van net een jaar hebben, ging Wouts gevecht tegen kanker recht naar het hart. Het was een epische strijd, hoopgevend en inspirerend, ongeacht de droevige uitkomst. Om Superwout te eren, zullen we stampen tot ver voorbij onze fysieke mogelijkheden.

 Jan en Lotte

 

Jeroen

Met deze actie draag ik mijn steentje bij in het onderzoek naar kanker. Dit alles in de hoop dat er nooit iemand nog moet meemaken wat mijn geliefde neefje Wout en zijn gezinsleden het voorbije jaar doorstaan hebben.

 JEROEN + WOUT

 

Geert W.

Wout heeft enorm gestreden, is dapper doorgegaan ook al mocht het spijtig genoeg niet baten. Maar hij heeft ook familie en vrienden leren samenwerken, hulp bieden en elkaar door moeilijke momenten helpen. Dat verdient respect, is hartverwarmend in koude dagen. Daarom zeg ik dat dit “Een kleine moeite, voor een groot kereltje” is.

 

Fieke en Veerle

Enkele jaren geleden speelden we volleybal met de supermama van Wout. ‘VGL 4 ever’ zeiden we toen. In dit fietsteam zijn we terug ploegmaats en gaan we samen trappen tegen kanker.

Want elke kilometer die we met team Superwout afleggen, is een kilometer verder in de strijd tegen kanker.

 Fieke en Veerle

 

Wouter

Mijn conditie ligt nog op het vriespunt, maar mijn hart gloeit voor Wout en de strijd tegen kanker. Dat vuur is mijn motivatie om hier volop voor te gaan en zal ook mijn spieren voor de volle 125 kilometer kokend heet houden.

 Wouter

 

Benny

Leven moet leuk zijn, en alles wat dat verhinderd zal opgelost worden.
Ooit zal kanker voorkomen en/of genezen worden: daar gaan we nu voor.
Alle beetjes helpen: tot kanker weg is gebeten.
Wout: nonkel Benny gaat een streep van 125km zetten!

 BennyLoodts

 

An VdB

“Omdat het gewoon niet gaat om enkel toe te kijken… Voor zoveel mensen, maar in’t bijzonder voor SuperWout, trap ik mee.”

 anvdb

 

Stijn

Ik fiets mee voor twee moedige ouders en voor Bram. Voor Tim. Voor iedereen. Om de hoop groter te maken en de weg lichter.
Met liefde.

 stijn

 

Gerry

Als mens en papa heeft Woutje’s moedige strijd ook mij erg geraakt.   Als wielertoerist ga ik maar al te graag deze uitdaging aan, om op een positieve manier een steentje bij te dragen aan deze superknappe organisatie voor een doel dat niemand koud kan laten!  Voor SuperWout en zijn team!

 gerry

 

Wouter N.

Kanker is een verschrikkelijke ziekte en als ze een kind treft grijpt het je echt naar de keel. Je wil helpen maar staat machteloos. Met deze 1000km heb ik het gevoel dat ik echt iets kan bijdragen om kanker de wereld uit te helpen. Een kleine inspanning in vergelijking met de strijd die Wout geleverd heeft .
 IMGP1482

 

Kristof

Aangezien ik mij dagelijks verplaats met de fiets is een fiets voor mij een transportmiddel, geen hobby. Maar dit kon ik niet laten schieten. Wout’s verhaal laat niemand onberoerd. De energie en de gedrevenheid van team superwout werkt super aanstekelijk! Nu nog de juiste epo vinden. Hoe doen ze dat ook al weer bij duiven?

 kristof

 

Veerle B.

Kei graag doe ik mee, als collega van Jimmy, omdat ik zulke initiatieven formidabel vind, omdat kanker ons allemaal kan overkomen, omdat ik het zo mooi vind hoe de gedachte aan SuperWout zo veel positieve energie en actie kan opwekken en we hem hierdoor een beetje in onszelf kunnen laten verder leven, en natuurlijk ook omdat Vlaanderen een prachtige regio is om door te fietsen en het zo plezant is om dat met zo vele anderen samen te doen!

 Veerle

 

Evert

 

Jeroen VdP – oftwel Perre

Een sportieve uitdaging met of zonder fiets ga ik altijd graag aan… En voor team SuperWout steek ik dus met plezier een paar tandjes bij ;)

 

Dries

‘jezelf smijten’ wat een bangelijke uitdrukking toch. En ik kijk er al naar uit om mezelf 125 km lang te smijten. Niet alleen voor Wout en zijn familie en vrienden.
Maar voor iedereen die op dit moment zijn/haar strijd aan het leveren is.
 
 Dries

 

Leen

Een heel klein steentje bijdragen voor de velen die momenteel strijden en nog zullen volgen te strijden tegen kanker, moet het meer zijn? Toch is het dit jaar meer, veel meer! Wouts veerkracht en doorzettingsvermogen inspireren me om me volledig te smijten voor team SuperWout.

 Leen

 

Geert

voor Wout. mijn grote ster.

 Geert

 

Zin om mee te fietsen? Geef zeker een seintje.